Fri frakt ved 499:- / Rask levering/ Fri retur

Ankarsrum

  • 6 890,-
På lager.
Del
Artikkelnummer: 331

Ankarsrum Assistent AKM 6230 Kjøkkenmaskin Jubilee Silver


Med kjøkkenmaskinen fra Ankarsrum får du hjelp med alle de oppgavene som ellers er så kjedelige. Knead deigen eller visp kremet - alt du trenger er å trykke på en knapp. Ankarsrum representerer en sterk merkevare som alltid setter kvalitet og sikkerhet først, Assistant Original er intet unntak, flere praktiske fordeler kommer. Med sin sterke 1500-watt-motor passerer den enkelt gjennom tykke og sakte deig som en vanlig assistent hadde mislyktes. Maskinen selv regulerer hastigheten i henhold til hvor tungt lastet det er, og motoreffekten kan alltid fungere jevnt og stille, og holder volumet nede.

 

Den bunte rustfrie stålskålen kan holde 7 liter, noe som betyr at du kan jobbe med virkelig store deig. Haugen kan også håndtere 1,5 liter deigvæske. Jubileumsmodellen har en elegant sølvfarge og er utsmykket av en dekorativ jubileumslogo på den ene siden. Design er viktig for Ankarsrum, og du vil snart legge merke til at denne assistenten lett kan stå på kjøkkenbordet selv når den ikke brukes. For ytterligere å forbedre maskinens kvalitet og brukervennlighet, har Ankarsrum også valgt å produsere dreiebryterne i forkromet sink, som gir en elegant og eksklusiv finish!

 

Som en ekstra bonus er Ankarsrums nye oppskriftsbok inkludert også når du kjøper assistenten. Her er 34 inspirerende og originale oppskrifter med et stort utvalg av brød, kaker, drinker og middager. Inviter gjestene til en god pasta eller en deilig dessert som du gjorde helt fra bunnen av. Oppskriftene følger en trinnvis beskrivelse som er lett å følge, og som definitivt inviterer deg til en fin tid på kjøkkenet!

 

Boken inneholder også tips om hvordan du gjør så mye som mulig av Ankarsrum Assistant Original. Med assistenten, som vanlig, har du flere muligheter til å koble til ulike tilbehør og hjelpemidler. Boken forteller deg nøyaktig hvordan du gjør det, og hvordan du lettest kan bruke alt. En utmerket måte å jobbe på og en fantastisk kilde til inspirasjon for kjøkkenarbeidet!